Preoții și credincioșii din Câmpeni, au donat sânge pentru semenii aflați în suferință

0

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Protopopiatul Ortodox Român Câmpeni, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Alba și cu Spitalul Orășenesc Câmpeni, a organizat joi, 16 noiembrie 2023, o nouă campanie umanitară de donare de sânge.

Acestei acțiuni s-au alăturat 61 de preoți și credincioși din cuprinsul protoieriei Câmpeni, care au fost prezenți la Spitalul Orășenesc Câmpeni încă din primele ore ale zilei. În acest fel, aceștia au răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Alba (aflat sub coordonarea doamnei Director Dr. Ana Savu) de a se alătura celorlalți donatori din cuprinsul eparhiei.

Această acțiune reprezintă un gest de solidaritate cu cei aflaţi în suferinţă, constituind totodată un ajutor concret acordat unităţilor spitaliceşti ce se confruntă cu situaţii dificile, cauzate de insuficienţa sângelui necesar transfuziilor. Astfel, în contextul crizei de sânge, este continuat demersul programului „Donează sânge, salvează vieți”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top