ANGAJATII KRONOSPAN IES IN STRADA, SATUI DE MINCIUNILE PROTESTATARILOR!

3
autorizatie protesteAngajatii Kronospan au depus joi, la Primaria Sebes (Nr 4808 din 05.02.2015) o adresa prin care notifica  edilii locali ca; ,,sesizand pericolul de a-si pierde locurile de nunca, in urma manifestatiilor saptamanale din Sebes, doresc sa organizeze o serie de mitinguri de protest.” Adresa este semnata de Reprezentantii salariatilor de la Kroospan.
     Oamenii spun ca;..suntem satui de minciunile unor reprezentanti ai ONG-urilor sau grupurilor constituite pe Facebook. Firma Kronospan, respecta legea si nu este un pericol pentru nimeni. Vin niste profitori, din alte orase, sa faca scandal in Sebes, pentru bani. Noi stim cel mai bine ca nu exista niciun pericol de imbolnavire, doar lucram aici de zeci de ani! Conducerea Kronospan a tot insistat sa nu iesim in strada, pentru ca i-a actionat in juecata, pe cei care au adus daune societatii noastre dar ne-am saturat! Avem si noi aceleasi drepturi ca si cei care protesteaza!”
     De mentionat ca la Kronospan lucreaza aproximativ 500 de  oameni si societatea are contracte cu peste 4.000 de firme din zona. Spiritele sunt foarte aprinse!! Sa speram ca nu vor fi incidente si Sebesul va ramane un burg linistit, in continuare.
Adi Ghimpeanu
Distribuie

3 comentarii

  1. Scapa cine poate! Sunteti multumiti cei de la PrimanaturaAlba Iulia? Ati vrut scandal, il aveti! Bravo sebeseni, acum luptati-va unii cu altii!

  2. Nu prima natura a scos angazati combinatului in strada ci conducerea acestuia, le e frica de ceva. dar cred ca DNA e cu ochiul pe ei si pe toti cei implicati …

Lasă un comentariu

Top