Amenzi de aproape 80.000 lei și 69 de permise reținute, după o acțiune a polițiștilor rutieri.

0

 Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba au organizat, în perioada 18 – 24 ianuarie 2021, o acțiune în trafic, pe drumurile din județ, dar și în localități. Oamenii legii au făcut verificări pentru creșterea siguranței rutiere şi depistarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

În urma acțiunii, polițiștii au aplicat amenzi în valoare de aproape 80.000 lei și totodată au fost reținute 69 de permise de conducere.

“În perioada 18 – 24 ianuarie 2021, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acţiune care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere şi depistarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

Cu ocazia acţiunii, au fost aplicate 1.012 amenzi, care au sancționat abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Dintre acestea, 471 au fost aplicate pentru viteză, 12 pentru conducere sub influența alcoolului, 20 petru neacordare de prioritate, 5 pentru depășire, 62 pietonilor care s-au angajat în traversare prin loc nepermis, iar restul pentru alte abateri. Au fost reținute 69 de permise de conducere și au fost constatate 9 infracțiuni rutiere, din care 5 de conducere sub influența alcoolului. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 79.460 lei”, informează IPJ Alba.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top