Alege viața – acțiuni desfășurate de polițiști din Alba în trafic. Vitezomanii şi pietonii imprudenți sancționați. 64 de permise reținute

0

Polițiștii Brigăzii Rutiere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba, au desfășurat săptămână trecută, o acțiune în trafic, care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Oamenii legii au aplicat în total 1093 sancțiuni contravenționale, iar 64 permise reținute de către oamenii legii, 7dintre ele șoferilor depistați la volan de polițiști, sub influența băuturilor alcoolice.

În vizorul polițiștilor au intrat vitezomanii, șoferii epistați la volan de polițiști, sub influența băuturilor alcoolice, pietonii și bicicliștii imprudenți.

“În săptămâna precedentă, polițiștii rutieri din județul Alba au constatat 14 infracţiuni rutiere şi 1.093 de abateri de natură contravențională, în urma unei acţiuni care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere pe drumurile publice din județ. Șaizeci și patru de conducători auto au rămas fără permis.

În perioada 7–13 septembrie 2020 Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acţiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor şi depistarea participanților la traficul rutier, care nu respectă regulile de circulație.

Poliţiştii au aplicat 1.093 de amenzi, este vorba de abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

409 sancţiuni au fost pentru viteză, 18 pentru conducere sub influența alcoolului, 24 petru neacordare de prioritate, 93 pietonilor care s-au angajat în traversare prin loc nepermis, 34 bicicliștilor, iar restul pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 64 de permise de conducere și au fost retrase 62 de certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au constatat şi 14 infracțiuni, toate la regimul rutier, din care 7 de conducere sub influența alcoolului”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top