Află cum să îți promovezi afacerea cu tipografia online FLYERALARM

0

Pe lângă calculator, tehnologia digitală reprezintă una dintre marile schimbări ale secolului XXI. Evoluțiile tehnologice din domeniul tipografic au dus la realizarea, într-un timp record, de publicații color de cea mai bună calitate, unde acuratețea și consistența joacă cel mai important rol. Companiile din industria tipografiei se înfruntă zilnic cu diferite provocări, iar procesele complexe de producție și competiția intensă sunt cele care duc la concluzia că procesele de business trebuie să fie și mai eficiente pentru a crește profitabilitatea. Orice companie, firmă sau afacere din România poate acum să beneficieze de serviciile uneia dintre cele mai căutate tipografii din Europa-FLYERALARM.

Prin intermeiul printului, serviciu oferit de tipografia Flyeralarm îți poți promova afacerea din România. Această companie este în topul firmelor care oferă servicii tipografice prin intermediul online pe segmentul B2B în Europa și este una dintre cele mai mari companii e-commerce din Germania. Punctualitatea este un punct forte pentru cei de la Flyeralarm, astfel că niciunui cliet nu îi este întârziată comanda, ei reușind să procesează zilnic, aproxmativ 15.000 de comenzi si să coordoneze peste 20.000 de colete. Flyeralarm este prezentă în peste 14 tari din Europa: Marea Britanie, Italia, Franța, Austria, Polonia, Spania, Olanda, Danemarca, Suedia, Finlandia, Belgia, Elvetia, Irlanda, Ungaria, iar de un an și jumătate și în România.

Activitatea pe care se bazează succesul lor este printul, mai exact tipărirea unor produse mediatice cu specializare pentru produsele destinate clienților comerciali, de la firmele care sunt la început de drum până la corporații mari. Toate produsele comercializate sunt tipărite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital și offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Altfel arată o pagină printată la imprimantă, și altfel arată un material imprimat profesional.  Cu cât calitatea este mai bună, cu atât materialul este mai apreciat, iar șansele ca acesta să fie citit, cresc. Calitatea constă și în modul în care este prezentată informația cât și modul în care este prezentat materialul. Diferența dintre un material printat pe imprimanta de pe birou este net inferioară unui material printat la o tipografie.

De ce ar trebui să ții cont atunci când cauți o tipografie?

  • Calitate – O tipografie trebuie să îți ofere garanția calității astfel încât dacă nu ești mulțumit de materialele primite să nu fi nevoit să le plătești.
  • Mostră – Cum să dai o comandă dacă nu știi cum va arăta produsul finit? – O tipografie serioasă trebuie să îți prezinte mai întâi o mostră înainte de a printa un material.
  • Rapiditate – Se întâmplă uneori să îți aduci aminte cu o zi înainte de o întâlnire importantă că nu mai ai mape de prezentare și cărți de vizită. Orice tipografie ar trebui să îți facă imediat o comandă pentru că nu ai mii de exemplare de printat, astfel încât termenul de execuție să fie mare.

Flyeralarm oferă afise, autocolante, bloc notes, broșuri, cataloage, carti de vizita de impact, cărți postale, coli cu antet, facturiere personalizate, flyere, mape de prezentare, pliante, dar și grafică și machetare. Gama de produse personalizate fiind permanent într-o continuă dezvoltare. Cei interesați pot opta pentru consiliere individuală gratuită necesară pentru identificarea produselor care se potrivesc cel mai bine scopului de promovare. Comanda se poate face online, iar livrarea produselor se face gratuit. Timpul de livrare se stabileste în functie de produsul si cantitatea alese, multe dintre produse sunt oferite cu livrare în 24 sau 48 de ore în țară.

Dacă rămâi în pană de idei și ai nevoie de sprijin pentru design, graficienii Flyeralarm vin în ajutor. Alături de profesionalismul echipei și de tehnologia modernă de care aceștia dispun, aceștia vă garantează calitate, seriozitate și promptitudine în execuția lucrărilor, raportat la calitatea si durabilitatea lucrărilor pe care le execută.

Acum că știi cine te poate ajuta să ai o prezentare impecabilă a materialelor care să te reprezinte, solicită o consiliere gratuită la Flyeralarm!

Distribuie

Lasă un comentariu

Top