Adevărul din spatele scandalului din Arieșeni. Tinerii care susțin că au fost agresați NU RESPECTAU TRASEELE TURISTICE !

2

Un grup de tineri recalcitranți au reușit să provoace un scandal fără precedent chiar  în ziua de Crăciun în comuna Arieșeni. După ce au îchiriat mai multe ATV-uri, tinerii dornici de peripeții, fără să țină cont de traseele turistice, au intrat pe proprietățile private ale localnicilor din Bubești.

Întâmplarea face că tinerii din județul Arad să ajugă și pe terenul ce aparține părinților viceprimarului comunei Arieșeni unde au dat un tur de forță pe această proprietate privată. Sesizat de aspectele întâmplate, fratele viceprimarului a încercat să îi oprească pe tinerii aventurieri, explicându-le că se află totuși pe o proprietate privată.

De aici și până la o încăierare nu a mai fost mult iar lucrurile au scăpat de sub control. La fața locului a sosit și viceprimarul care a sesizat poliția prin serviciul 112 de cele întâmplate. Conflictul a fost surprins de filmările făcute de tinerii care susțin că au fost agresați deși se aflau pe o proprietate privată.

Potrivit IPJ Alba, în data de 25 decemberie, în jurul orei 15:00 a fost înregistrat un apel la 112 din partea unui cetățean din Arieșeni. Acesta a sesizat prin numărul de urgență că mai multe ATV-uri au pătruns pe proprietatea lui. Între timp, între doi bărbați din Arieșeni și doi tineri din Arad a izbucnit un conflict care a degenerat în amenințări și agresiuni.

În urma conflictului, cei doi tineri din județul Arad au solicitat un echipaj medical. Aceștia au fost transportați inițial la Spitalul din Câmpeni, iar mai apoi au fost transferați la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru investigații suplimentare.

În cauză  s-a deschis un dosar penal in rem pentru amenințări, lolviri și alte violente și distrugere.

Distribuie

2 comentarii

  1. ” 🤔 așa se procedează normal în , România ! . . . prima dată îi bați măr și după , suni la poliție.
    . . . pe proprietatea privată a edilului , păi este posibil așa ceva , cum și-au permis să . . . ? ”
    am o singură întrebare ; “proprietatea privată” , era delimitată sau împrejmuită ? . . . altfel , cei care au încălcat-o s-ar face vinovați de distrugere și încălcarea proprietății private .
    oricare ar fi fost împrejurările , prima acțiune întreprinsă , trebuia să fie chemarea organelor abilitate !

Lasă un comentariu

Top