Acțiune a polițiștilor din Alba, pe linie piscicolă. Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale și amenzi în valoare de 12.000lei

0

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, din cadrul IPJ Alba împreună cu jandarmi, au desfășurat miercuri, o acțiune pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul piscicol.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat controale la firmele de profil din județ, aplicând pentru neregulile constatate, 6 sancțiuni contravenționale, și amenzi în valoare totală de 12.000 lei.

La data de 26 ianuarie 2022, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au organizat o acţiune care a vizat verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind piscicultura.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost efectuate două controale privind legalitatea transportului peștelui sau a produselor din pește și 23 în zona apelor interioare.

În urma controalelor, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în baza Ordonanței de Urgență 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura și 47 la alte acte normative, în valoare totală de 12.050 lei. La controale au participat și jandarmii.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top