A luat legătura cu persoanele din dosarul în care era cercetat. Bărbat din Municipiul Alba Iulia, reținut pentru 24 de ore

0

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Alba, a fost reținut miercuri, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Alba, pentru 24 de ore.

Bărbatul este acuzat că fiind în arest la domiciliu, a luat legătura cu persoanele din dosarul de distrugere, în care era cercetat.

La data de 23 noiembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au identificat și reținut un bărbat, de 32 de ani, din Alba Iulia, care este posesorul unui mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, emis de Judecătoria Aiud.

Față de bărbat, inițial posesor al unui mandat de arestare la domiciliu, a fost emis mandat de arestare preventivă, ca urmare a faptului că organele de supraveghere judiciară au constatat că a încălcat, cu rea credință, obligația de a nu comunica, direct sau indirect, cu coinculpații, cu persoanele vătămate și cu martorii relevanți, în cauza în care este cercetat, pentru distrugere.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top