A fost prins și cel de – al treilea hoț, în cazul jafului de la Almașu Mare

0

Cel de – al treilea suspect, în cazul jafului care a avut loc sâmbăta trecută, pe raza comunei Almașu Mare, a fost reținut de polițiștii din Zlatna.

Acesta împreună cu alți doi tineri, a sustras dintr -un magazin din localitate, bunuri în valoare de 4.500 lei.

La data de 18 ianuarie 2022, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 21 de ani, din județul Hunedoara, care este bănuit de săvârșirea, unui furt dintr-o societate comercială din comuna Almașu Mare.

În seara zilei de 14 ianuarie 2022, împreună cu alți doi tineri, de 16 și 19 ani, ar fi pătruns, prin efracție, într-un magazin din comuna Almașu Mare și ar fi sustras produse alimentare, băuturi alcoolice și țigări, în valoare de 4.500 de lei.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background:

La data de 15 ianuarie 2022, polițiștii din Zlatna au identificat și reținut doi tineri, de 16 și 19 ani, din Orăștie, județul Hunedoara, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în seara zilei de 14 ianuarie 2022, împreună cu un tânăr de 21 de ani, din județul Hunedoara, care se sustrage cercetărilor, ar fi pătruns, prin efracție, într-un magazin din comuna Almașu Mare și ar fi sustras produse alimentare, băuturi alcoolice și țigări, în valoare de 4.500 de lei.

Cei doi tineri au fost identificați de polițiști pe DJ 705, între Almașu Mare și Almașu de Mijloc, asupra lor fiind identificate o parte din bunurile furate.

Alte bunuri sustrase din magazin au fost identificate de polițiști, ascunse, pe un teren de pășunat, pe raza comunei Almașu Mare.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activități infracționale precum și pentru depistarea tânărului de 21 de ani, care a participat la săvârșirea furtului și care se sustrage cercetărilor.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top