A fost inaugurat noul sediu al Serviciul Public Comunitar Local de Evidență A Persoanelor Alba Iulia. Pe viitor va fi deschis și Ghișeul Unic

0

Luni, a fost inaugurat noul sediu al Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, din municipiul Alba Iulia.

Serviciul își va desfășura activitatea, începând de astăzi, în aceeași clădire clădire cu Primăria Alba Iulia, pe Calea Moților nr. 5 A, intrarea de la fostul Bancpost, în care vor fi deschise 4 ghișee pentru locuitorii urbei albaiuliene.

Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, prin intermediul paginii sale de socializare.

Potrivit edilului, la începutul lunii februarie, va fi deschis și Ghișeul Unic.

„Primăria Alba Iulia a pus la dispoziție un sediu nou pentru Serviciul de Evidență a Persoanelor și urmează deschiderea GHIȘEULUI UNIC!

Începând de astăzi, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Alba Iulia funcționează în sediu nou, în aceeași clădire cu Primăria.

Am identificat, închiriat și modernizat această locație, deoarece Evidența Persoanelor își desfășura activitatea într-un spațiu înghesuit, împreună cu alte 3 instituții, având la dispoziție doar două ghișee și un singur aparat foto.

Aici avem 4 ghișee, fiecare cu propriul aparat foto, rezultând un timp de așteptare considerabil mai scurt și posibilitatea triplării numărului de acte procesate.

Cel mai târziu în luna martie, o să avem si o „Casă a Căsătoriilor” fiindcă, în acest moment, acestea se desfășoară pe holul primăriei, care nu este un cadru tocmai festiv.

Tot prin această investiție am reușit să relocăm unele birouri din primărie, astfel încât să facem loc mult așteptatului GHIȘEU UNIC.

Cel mai probabil, de la începutul lunii februarie, albaiulienii își vor putea rezolva problemele care țin de G.I.S., Autorizări, Urbanism, într-un singur loc și cu un singur drum la primărie, urmând includerea, în cadrul ghișeului unic, și a altor departamente.

Rezolvăm, rând pe rând, toate problemele orașului!”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top