3 întrebări și răspunsuri despre pariurile online

0
Sursa foto: AICI

Spre deosebire de alte tipuri de pariuri pe evenimente sportive, pe care le poți plasa la agențiile stradale, cele online garantează mai mult confort, mai multă liniște în realizarea unui bilet, mai multe informații despre o anumită partidă. Mai mult decât atât, un bet pe pariuri online este realizat cu ușurință, atât de pe laptop, cât și de pe terminalele mobile (smartphone, tabletă etc). 

În ultimii ani, din ce în ce mai multe platforme digitale oferă pariorilor șansa de a juca online, mizând sume de bani pe echipele preferate, sau pe jucătorii cu cele mai mari șanse de câștig: Sportingbet, eFortuna, Baumbet, Superbet, 888sport, Mozzartbet, iar lista poate continua. Cei care sunt noi în acest domeniu, testează de la o zi la alta ofertele online ale caselor de pariuri de net, pentru a se familiariza cât mai rapid cu acest sistem nou de joc. Lor le răspundem astăzi la 3 întrebări esențiale: 

  1. Se poate juca la pariuri online și de pe mobil?

Absolut! Libertatea de a fi oriunde vrei, atunci cand joci online la pariuri, reprezintă unul dintre elementele-cheie ale acestui sistem. Dezvoltatorii platformelor online de pariere și-au adaptat serviciile atât la terminale fixe (calculatoare și laptopuri), cât și la cele mobile (smarthone, tabletă). Așadar, tot ce trebuie să faci este să te autentifici în contul de pe site-ul respectiv și să mizezi apoi pe evenimentele sportive preferate, atunci când te afli în tren, la piscină, pe plajă, sau chiar în pauza de cafea. 

  1. Sunt banii mei în siguranța dacă joc online?

Tranzacțiile cu platformele digitale de pariuri sunt la fel de sigure ca în cazul tranzactiilor pe site-uri de eCommerce. Pentru un plus de siguranța, îti recomandăm să îți faci cont doar pe cele mai populare platforme de pariuri online, care sunt, de altfel, și acreditate (vezi încă o dată lista de mai sus). Citește cu atenție toate termenele și condițiile din etapa incipientă și, mai important decât atât, dacă nu vrei sa utilizezi cardul pentru plățile de acest gen, există și alte metode prin care se pot realiza transferurile de bani, dintre parior și agenția online respectivă. Pentru mai multe informații, ia legătura cu reprezentanții site-ului de pariuri respectiv.  

  1. Pot juca la pariuri online dacă nu am 18 ani?

Răspunsul unui singur: NU! Legea prevede negru pe alb faptul că persoanele minore nu pot beneficia de un cont pe un site de pariuri online. Cei care fac parte din această categorie de vârstă trebuie să știe că pentru autentificare trebuie să utilizeze date reale: ex – CNP. Chiar dacă minorii pot realiza un cont de jucător, utilizând datele unei persoane adulte, în 30 de zile vor fi obligați să trimită copii după actul de identitate, facturi ale utilităților și metode de plată agreate, pentru autentificarea posesorului de cont. Le recomandăm celor care încă nu au împlinit vârsta majoratului să amâne această decizie, până vor putea înțelege foarte bine care sunt riscurile cu care vin la pachet aceste activități. 

Pentru mai multe detalii, vizavi de alte aspecte ce țin de fluxul întregului proces de pariere, poți lua oricând legătura cu reprezentanții agenției online de pariuri, la care ai cont! 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top