18 Septembrie: Premiera spectacolului „Viață de chibrit”, pe scena Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia

0

Sâmbătă, 18 septembrie, cu începere de la ora 12.00, va avea loc la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, premiera spectacolului „Viață de chibrit”.

Spectacolul va avea loc în Sala 67, iar potrivit organizatorilor evenimentului, masca de protecție va fi una obligatorie, copiii care au vârsta sub 6 ani, nu vor fi obligați să poarte masca de protecție.

Dintr-un simplu chibrit – iată un univers creat. Și chibritul a prins viață în mâinile creatorului, precum a făcut Dumnezeul nostru cu noi. Omul de chibrit parcurge același destin cu cel al omului și se confruntă cu aceleași probleme. Trăiește, iubește, își întemeiază o familie, muncește, se bucură, se plimbă, face cumpărături, se-mbolnăvește…

Sensibilitate, emoție, umor și joacă – toate le veți descoperi în povestea care se va derula în fața ochilor, însoțite de imagini spectaculoase și de o muzică atent aleasă, pentru a compune acest univers, atât de special, creat de Radu Dinulescu, inspirat de lumea văzută prin obiectivul fotografic al lui Marius Petrescu.

„Viață de chibrit” este un proiect câștigat la AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), inițiat de Asociația Thespis din Arad și derulat în parteneriat cu Teatrul de Păpuși „Prichindel”.

Echipa care a creat întreg acest univers, construind personajele, obiectele, „scenă” unde ele se prezintă, creând universul vizual și muzical care însoțesc povestea:

Producător – Asociația Thespis Arad

Producția artistică – Omanut

Partener – Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Scenariul, regia și universul sonor – Radu Dinulescu

Scenografia – Marius Petrescu

Interpretare, mânuire, construcție păpuși și decor – Teodora Popa și Viorica Boda

Imagini – Armând Kleinberg-Richelet (Belgia)

Regia tehnică – Elena Mădăras
Proiecție video – Ovidiu Tămășan

Lumini – Călin Popă

Sunet – Florin Andrea

Prețul unui bilet, este de 12 lei pentru adulți, și de 3 lei pentru copii, iar achiziționarea lor se pot face de la casieria teatrului, de luni până vineri, între orele 9:00 și 14:00.

Puteți rezerva locurile telefonic, la 0372758351.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top