Zi istorică în România – ne-am unit cu toții în dezgust și cam atât.

0

O hartă electorală într-o singură culoare nu este motiv de sărbătoare și uniune, ci mai de grabă, unul de îngrijorare democratică. Pluripartidismul este una dintre condițiile de bază ale democrației ca o consecință a fenomenului reprezentativ. Însă oamenii de stânga nu se mai simt reprezentați de PSD. 

Partidul Social Democrat se pare că refuză să înțeleagă că politica nu este un război între cei buni și cei răi, este un proces complex, legat de nevoi reale și constructive, nu doar aritmetică cu voturi. 

Când în județ ai scor de 26,30% după o guvernare plină de creșteri de salarii și pensii, realizezi că echipa doarme mai mult ca Iohannis. Asta este adevărata diferența între stânga și dreapta la acest scrutin, ECHIPA. Să fim serioși, nimeni nu a votat ieri cu Viorica sau Iohannis, ci mai de grabă a fost un altfel de protest, unul pe care PSDul nu-l mai poate ignora, așa cum a facut-o cu cele din stradă. 

PRO România propune o uniune de stânga. O reformare urgentă de viziune și echipă, atât la nivel național, dar mai ales local. Avem responsabilitatea de a oferi cetățenilor reprezentare modernă,realistă și eficientă de stânga. 

Și închei cum am început, în politică nu exista bun sau rău, există doar reprezentativ din punct de vedre social, însă întreb și eu cu această ocazie: fără a eticheta cu rău sau bun, ECHIPA PSD Alba pe cine mai reprezintă? 
Horațiu Florea, coordonator PRO România Alba

Distribuie

Lasă un comentariu

Top