Vrei să petreci timpul liber alături de copii? Iată ce puteți face chiar la voi în oraș, în Brașov!

0

Pentru o dezvoltare armonioasă, părinții ar trebui să petreacă cât mai mult timp cu copiii și să găsească ocazii pentru a le arăta locuri noi. Călătoriile sunt importante, pentru ca cei mici să poată să aibă experiențe cât mai diverse, în care învață cum se pot descurca singuri și rezolva anumite probleme.

Dacă nu ai timp să călătorești în locuri îndepărtate, poți să-ți însoțești copiii în locuri din Brașov, pentru ca aceștia să afle mai multe despre lume. Orașul abundă de activități interesante, care se adresează mai ales imaginației celor mici. Aceștia sunt curioși din fire, de aceea vor fi entuziasmați să descopere lucruri pe care nu le știau despre orașul lor.

Iată ce poți face în Brașov, pentru a petrece timpul liber alături de copii!

Mergeți la Grădina Zoologică

Grădina Zoologică este unde cei mici își pot manifesta imaginația, văzând animalele pe care le găsesc în cărțile pentru copii, chiar în realitate. Vizitarea acesteia încurajează curiozitatea de la o vârstă fragedă. Grădina Zoologică din Brașov se remarcă prin aspectul de parc natural și se întinde pe o suprafață foarte mare. 

Aceasta a fost proiectată astfel încât animalele să se simtă cât mai bine în cadrul natural. Există peste 300 de animale din 70 de specii diferite, astfel că Grădina Zoologică poate fi de interes nu doar pentru copii, ci și pentru adulți.

Vedeți o piesă la Teatrul Arlechino

Teatrul Arlechino este o instituție publică de cultură din Brașov, care realizează spectacole care îmbină teatrul de păpuși, animația. Păpușile, decorurile și recuzita sunt realizate cu grijă, printr-o mulțime de procedee, astfel încât să redea cât mai bine spiritul poveștilor preferate ale celor mici. La Teatrul Arlechino, copiii pot vedea cum se desfășoară spectacole pline de culoare ca „Cenușăreasa”, „Croitorașul cel viteaz” și „Aladin și lampa fermecată”.

Petreceți momente plăcute acasă

Dacă responsabilitățile zilnice te împiedică să planifici activități într-un anumit loc, poți crea un cadru plăcut acasă. Poți face un tort, poți comanda online pizza la tine acasă în Brașov, alegând dintre sortimentele apetisante de la PizzaPazza.ro, sau poți găti alte preparate suprinzătoare pentru copii. De asemenea, poți organiza o căutare de comori ingenioasă sau să te joci împreună cu ei jocuri de masă, care le pun mintea la contribuție și te ajută să te apropii de ei.

Petreceți timp în natură, urcând cu telecabina pe Muntele Tâmpa

Dacă nu ai făcut-o deja, poți să le arăți copiilor cum este să urci cu telecabina pe Muntele Tâmpa, până la 400 m înălțime. Astfel, copiii ajung să aprecieze mai ușor timpul petrecut în aer liber și sunt încurajați să facă mișcare. La 400 de metri, ajungeți la o rezervație naturală, cu o suprafață de 150 de hectare, unde există numeroase specii de arbori.

Dacă nu ai timp să călătorești în alte zone ale țării cu cei mici, poți să organizezi activități pe parcursul cărora să descoperiți împreună elemente noi ale orașului sau să petreceți timp acasă. Poți, de exemplu, să le prepari mâncarea preferată, sau să îi duci la o piesă de teatru bazată pe poveștile copilăriei.

Pentru o seară liniștită acasă împreună cu prichindeii tăi sau chiar o aniversare, apelează cu încredere la meniul celor de la Pizzapazza. Găsești mai jos toate detaliile necesare. 

Pizzapazza

Kogălniceanu – Victoriei FN Pasaj Rainbow

Judetul Brasov Oras Brasov

Telefon: +40268331316

+40722566299

email: contact@pizzapazza.ro – (pentru evaluatori: fara link)

web: https://pizzapazza.ro/

Sursa foto: Shutterstock.com

Distribuie

Lasă un comentariu

Top