Vrei să ocupi poziția Zero pe Google? Apelează la o agenție seo bună!

1

Atunci când vorbim de optimizare seo, deja ne referim la o adevărată industrie în continuă creștere și la resurse bogate online pe care le găsim atât pe bloguri, în cărți electronice, infografice, pe forumuri de specialitate. Asta ca să nu mai vorbim de videoclipurile care abordează diverse teme de interes pentru publicul larg.

Business-ul tău nu se mai poate promova online fără ajutorul unor specialiști seo

Deși există ghiduri seo pentru începători și surse excelente care pot ajuta pe oricine ca să facă primii pași în materie de optimizare web, să își îmbunătățească abilitatea de a optimiza de unul singur site-ul, fie el personal sau de afaceri, trebuie să spunem că este extrem de greșit a mai crede că prin forțe proprii, de unul singur, fără a apela la o agenție de profil vei putea ca să obții vizibilitatea dorită pe Google în 2020.

Digital Metrics te poate ajuta cu prisosință în acest domeniu, deoarece aici, la această agenție specializată în optimizare web, lucrează oameni cu o largă experiență în domeniu și cu rezultate care îi recomandă în mod clar celor interesați.

Așa cum se spune: dacă îți dorești să fii profesionist în activitatea pe care o desfășori, trebuie obligatoriu să te înconjori de specialiști adevărați. Dacă afacerea ta este una online ai nevoie inclusiv de specialiști  seo.

Poziția Zero Google – cea mai dorită poziție

Se vorbește tot mai mult în ultima vreme de poziția Google 0 (zero) și toată lumea se întreabă cam ce înseamnă acest lucru, mai ales că în primul moment pare o aberație. Când toată lumea își dorește să ocupe poziția 1, tu să îți dorești să fii pe locul 0?

Ne putem gândi la poziția Google 0 ca la momentul în care o rachetă se lansează în Univers. Precum știți, numărătoarea inversă care se face la orice astfel de lansare se oprește întotdeauna nu la 1, ci la 0, acela fiind chiar momentul de start!

Dintr-un anumit punct de vedere și site-ul tău, mai ales dacă este un magazin online, este un fel de rachetă lansată spre obținerea unui profit cât mai mare.

Pentru toți specialiștii care lucrează în domeniu, obiectivul esențial este acela de a găsi acele metode care pot să conducă un site pe poziția fruntașă a motoarelor de căutare, de preferință în vârful listei. Acum acest loc este… poziția ZERO!!!

Cum se poate face acest lucru? Inclusiv prin facturead snippet, adică prin fragmente de text alese de Google bazându-se pe căutările organice. În momentul în care un utilizator pune o întrebare, aceste fragmente reprezintă modalități de a oferi răspunsuri sumare, rapide la interogarea în cauză.

Ele sunt deja folosite de către useri pentru a se orienta când vor să afle ceva, doar că în 2020 se pare că vor ajunge la un nivel mult mai înalt.

De ce se numește poziția zero? Deoarece fragmentul în cauză se află deasupra primului loc, în interiorul unui chenar aflat în partea de sus a primei pagini Google, ca un soi de antet mai special, dacă vreți, al listei site-urilor afișate.

Aceste fragmente de conținut sunt utile în special celor care utilizează telefoanele inteligente (de regulă prin interogarile vocale). Astfel, se întâlnesc în aceste chenare liste cu elemente sau instrucțiuni pas cu pas, paragrafe scurte descriptive sau tabele cu date și statistici).

Mai mult decât atât, chiar și imagini pot fi incluse în poziția 0 Google pentru ilustrarea unui răspuns.

Putem să privi aceste fragmente ca pe niște previzualizări. O persoană poate să găsească mai ușor un conținut, iar dacă va da click, Google va aprecia și mai mult valoarea acestuia pe viitor.

Așa se va putea îmbunătăți experiența utilizatorilor, care nu vor trebui să tot încerce diverse site-uri până ajung la ceea ce îi interesează cu adevărat.

Prin răspunsuri scurte vor putea imediat ca să aleagă mai ușor conținutul de accesat.

S-au făcut deja sondaje și s-a subliniat faptul că acele postări care ocupă poziția 0 pe Google primesc de regulă de două ori mai multe clickuri decât acelea aflate mai jos în clasament (chiar și pe prima poziție), fragmentele de acest tip reușind ca să crească traficul organic, aduc valoare și autoritate unui site.

Distribuie

Un comentariu

  1. Interesant ce spuneti. Insa, multi poate nu-si doresc sa apara in pozitia 0 cu paginile lor (dintr-un motiv sau altul) iar acest lucru poate fi impedicat prin urmatoarea comanda:
    Text

Lasă un comentariu

Top