Volei Alba Blaj s-a reunit pentru noul sezon

0

Lotul echipei Volei Alba Blaj s-a reunit luni, în vederea pregătirii noului sezon competițional.

Reunirea campioanei României, a avut loc în Sala Polivalentă din Blaj, luând parte staff-ul tehnic alături de 5 jucătoare a echipei din „Mica Romă”.

” Ne-am întors!

Volei Alba Blaj a început luni, 7 august, pregătirile pentru sezonul 2023/2024.

La primul antrenament au participat doar 5 jucătoare: Andra Cojocaru, Nneka Onyejekwe, Katarina Jović, Isidora Kockarević și Anneclaire Ter Brugge.

Ședința de pregătire a fost supervizată de antrenorul principal Stevan Ljubičić, alături de care s-a aflat staff-ul tehnic pe care va conta în sezonul viitor: Arsenije Protić (antrenor secund), Tudor Glogovețan (antrenor secund), Dobrica Šopalović (preparator fizic), Petru Ban (fizioterapeut) și Ognjen Marković (statistician).

În prima parte a pregătirilor, campioana României nu va conta pe jucătoarele care se pregătesc cu echipele naționale în vederea participării la turneul final al Campionatului European: Iarina Axinte, Raisa Ioan, Paula Partnoi (România), Lea Deak (Croația) și Britt Rampelberg (Belgia)!

Drussyla Costa va ajunge la Blaj în cursul zilei de marți, iar Bogumila Byarda se va alătura lotului după rezolvarea formalităților cu obținerea vizei pentru România.

La primul antrenament a fost prezentă și coordonatoarea Iarina Axinte, care se pregătește, la Blaj, cu echipa națională a României.

În această săptămână, campioana României va susține antrenamente fizice, de readaptare la efort, în Sala „Timotei Cipariu”, urmând ca de săptămâna viitoare, după plecarea echipei naționale în Italia, fetele noastre să înceapă pregătirile și în noua Sală Polivalentă, casa echipei noastre din toamnă!

Mult succes în sezonul 2023/2024!”, a fost mesajul postat de Volei Alba Blaj, pe pagina de socializare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top