VIDEO : Locomotiva unui tren de marfă a ars ca o torță pe o linie din județul Alba

0

Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, miercuri dimineața în apropiere de  stația CFR Blaj. Nu au fost victime, personalul care deservea locomotiva s-a autoevacuat. 

Locomotiva unui tren de marfă cu 39 de vagoane a luat foc, la ieșire din Valea Lungă spre Blaj.Din primele informații transmise de ISU Alba, la incendiu a intervenit Garda Blaj cu 2 ASAS si 1 SMURD.

” Echipajele prezente la fața locului nu au primit acceptul personalului CFR  să intervină din cauza faptului că există tensiune pe linia de alimentare!” a transmis ISU Alba. 

Circulatia a fost oprită pe linia respectivă. Incendiul s-a produs în câmp, în afara localitîților. Intervenția pompierilor va avea loc doar după ce va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniei de alimentare și după ce linia respectivă va fi descărcată de sarcină.

La ora 05.30 incendiul a fost lichidat. Locomotiva a fost tractată. Circulația feroviară a fost blocată deoarece era linia principală (magistrala 300, locație km 363+900m). Curentul a fost oprit între orele 01.00- 06.00 când s-a reluat traficul feroviar. Locomotiva a fost tractată în gara din Valea Lungă. Cauzaizbucnirii incendiului, scurtcircuit electric la compresor (motor electric). Imagini ISU Alba.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top