Victorie pentru România în Austria. Naționala pe primul loc în grupa din Liga Națiunilor.

0

Naționala României, condusă de pe banca tehnică de selecționerul Mirel Rădoi, a obținut luni seara, prima victorie în grupa 1 din Liga B, care contează pentru Liga Națiunilor.

Tricolorii au afișat din nou un joc ofensiv, au deschis scorul devreme prin Alibec (minutul 3) după o combinație cu Florinel Coman, și nu au cedat după ce au fost egalați de Baumgartner (minutul 17, reluare din voleu din careul mic).

Sărbătoritul Dragoș Grigore (a împlinit 34 de ani) a înscris primul său gol pentru echipa națională (minutul 51), iar Maxim a profitat de o greșeală și l-a lobat superb pe Schlager (minutul 70).

Reușita lui Onisiwo din minutul 80 a adus emoții în tabăra tricolorilor, însă apărarea nu a mai cedat și scorul final a fost 3-2. În urma acestui rezultat, România se află pe prima poziție în Grupa 1 din Liga B, locul secund fiind ocupat de selecționata Norvegiei, care s – a impus cu 5 – 1, pe terenul Irlandei de Nord.

Jucătorul originar din Alba Iulia, Nicușor Stanciu (Slavia Praga) a fost integralist în victoria României de la Klagenfurt . Mijlocașul român a primit un cartonaș galben, în minutul 86 al partidei.

Sursa foto: Sport Pictures.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top