Victorie pentru aiudeanul Benny Adegbuyi în fața lui Badr Hari, în Gala Kickboxing Glory 76

0

Benny Adegbuyi a scris istorie pentru România în Glory, învingându-l prin KOtehnic pe Badr Hari în repriza a treia, în cadrul Galei Glory 76. Românul a trecut prin momente dificile în repriza secundă, fiind doborât cu o lovitură de stânga, cu aproximativ un minut înainte de finalul rundei.

Victoria a venit în debutul ultimei reprize, luptătorul român de kickboxing umplându-l de sânge pe legendarul marocan, nevoit să abandoneze.

Primă rundă a fost una echilibrată, începută agresiv de marocan, dar controlată mai bine de Adegbuyi, cu lovituri de picior care l-au ținut la distanță pe Hari. Mai mult, Benny a prins o lovitură de pumn care a părut că l-a afectat pe adversarul său. În ciuda evidențelor, doi arbitri au atribuit repriza marocanului.

Benny a continuat să controleze distanța și în repriza secundă, făcând în permanență pasul înainte. Când mai era mai puțin de un minut românul a încasat o stângă ce l-a doborât, dar acesta a rezistat terminând repriza în picioare.

Decis să treacă rapid peste momentul dificil din repriza anterioară, Benny a atacat din primele secunde ale ultimei runde. Un upercut l-a pus la podea pe marocan, spărgându-i nasul. Badr Hari s-a văzut apoi nevoit să abandoneze, după ce a fost trimis a doua oară la podea și numărat.

Benny Adegbuyi a obținut una din cele mai mari performanțe ale carierei și a devenit îndreptățit să intre în ring în calitate de challenger pentru titlul mondial.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top