Urmărit internațional pentru furt, reținut de polițiștii din Alba. Era căutat de autoritățile Din Germania

0

Un bărbat de 21 de ani, din Alba, căutat de autorităţile din Germania, a fost reţinut miercuri de poliţişti din municipiu. Acesta era urmărit, la nivel internaţional şi este posesor al unui mandat european de arestare, pentru infracțiuni de furt.

La data de 25 noiembrie 2020, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba l-au identificat, pe raza municipiului Alba Iulia, pe un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Germania, pentru săvârșirea de infracțiuni de furt.

 Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care l-a reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața magistraților Curții de Apel Alba Iuia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top