Urmărire în trafic în Mihalţ: Un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor

0

Un şofer a fost reţinut de poliţiştii din municipiul Blaj, care au pornit în urmărirea lui după ce nu a oprit la semnal, oamenii legii constatând după ce au reuşit să îl prindă, ca șoferul conducea un autoturism cu numere false de înmatriculare.

Poliția Rurală Blaj, în noaptea de 21 februarie, a efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism a cărui șofer a ignorat semnalul acestora, astfel polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. După ce a fugit de polițiști pe o distanță de 3 kilometri, a abandonat autoturismul pe un teren viran și a fugit.

 La data de 21 februarie 2021, în jurul orei 03,50, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe strada Principală din localitatea Mihalț, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar după o distanță de aproximativ 3 kilometri, conducătorul auto a abandonat autoturismul, pe un teren viran și a fugit, în autoturism rămânând un tânăr de 27 de ani, Mihalț, pasager pe scaunul din dreapta.

Ulterior, polițiștii l-au identificat și pe cel care a condus autoturismul, un tânăr de 22 de ani, din comună Mihalț, județul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele provizorii de înmatriculare care erau aplicate pe acesta aparțin unui alt autoturism.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea, pe drumurile publice, a unui autoturism neînmatriculat și conducerea, pe drumurile publice, a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top