Trei traficanți de droguri din județul Timiș, arestați de DIICOT Alba. Polițiștii au găsit la percheziții aproape 5 kilograme de canabis

0

Trei traficanţi de droguri din localitatea Sânandrei, județul Timiș, au fost reţinuţi luni, de procurorii DIICOT, după ce la locuinţele lor au fost descoperite aproximativ 5 kg de canabis, cântare electronice, pungi destinate comercializării drogurilor și telefoane.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, cele trei persoane reţinute au constituit, o grupare infracţională, care se ocupa cu introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

“Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Albă Iulia, au depistat 4 persoane, din județul Timiș, care dețineau aproape 5 kilograme de canabis. Trei dintre aceștia au fost reținuți și vor fi prezentați Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 23 noiembrie 2020, în localitatea Sânandrei, județul Timiș, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au depistat 4 persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani, toate din județul Timiș, bănuite de introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Din cercetări a rezultat că cei 4 ar fi introdus, în țară, 2,97 kilograme de droguri, prin intermediul unei societăți de coletărie din municipiul Sebeș, cu scopul de a le distribui unor consumatori de droguri din România.

În urma a 4 percheziții domiciliare efectuate în cauză, au mai fost descoperite 1,9 kilograme de canabis, precum și cântare electronice, pungi destinate comercializării drogurilor, telefoane și înscrisuri potrivit cărora o parte din substanțele interzise ar proveni din Spania.

După audierea celor 4 bărbați de către procurorul D.I.I.C.O.T. Albă Iulia, față de 3 dintre aceștia a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top