Traian Rusu a depus jurământul pentru noul mandat de primar al comunei Ighiu:” Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru această minunată zi și Îl rog să fie mereu prezent în viața noastră și să ne ajute să luăm cele mai înțelepte decizii pentru binele comunității noastre!”

0

Primarul comunei Ighiu, Traian Rusu, a depus, miercuri, jurământul pentru cel de-al cincilea mandat consecutiv. Din anul 2004, edilul se află la conducerea comunei din apropierea municipiului Alba Iulia.

Depunerea jurământului a avut loc în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Local Ighiu, care a avut loc în prezența prefectului județului Alba, Nicolae Albu.

Evenimentul s – a desfășurat cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare, privind pandemia de coronavirus.

Traian Rusu a fost reales primar din partea PNL cu 1581 din cele 3050 de voturi valabil exprimate, respectiv 51,83%.

În urma alegerilor de la finalul lunii trecute, noul Consiliu Local Ighiu este format din 15 consilieri locali, care alături de primarul Traian Rusu, au depus jurământul, fiind învestiți în funcțiile pe care le vor ocupa pentru următorii patru ani.

După depunerea jurământului, primarul Traian Rusu, a ținut să le mulțumească alegătorilor din comună Ighiu, care s-au prezentat la urne, indiferent cu cine au votat, el dând asigurări că îi va reprezenta cu cinste în următorii patru ani, ajutându -i pe fiecare indiferent de culoarea politică.

În discursul său primarul Traian Rusu, a ținut să le mulțumească pentru susținere, votul acestora fiind unul de încredere.

“O zi cu încărcătură emoțională deosebită…

Astăzi, 21 octombrie 2020, în calitate de primar ales al Comunei Ighiu, am trăit clipe cu adevărat emoționante și pline de energii pozitive în momentul depunerii jurământului pentru cel de-al cincilea mandat de primar.

     Vă mulțumesc din suflet tuturor și vă sunt profund recunoscător! Rezultatul acestei mari realizări se datorează vouă tuturor care ați crezut în mine și mi-ați oferit încredere și speranță.

    Alături de mine i-am avut și pe cei 15 consilieri locali care, copleșiți de emoții, au depus jurământul și și-au preluat oficial mandatul.

    Ceremonia s-a desfășurat în prezența prefectului județului Alba, domnul Nicolae Albu.

 Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru această minunată zi și Îl rog să fie mereu prezent în viața noastră și să ne ajute să luăm cele mai înțelepte decizii pentru binele comunității noastre!” a fost mesajul transmis de către primarul comunei Ighiu, Traian Rusu, prin intermediul paginii sale de socializare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top