TRAGEDIE PE A1 Sebeș – Orăștie. Doi oameni au murit în urma unui accident rutier.

0

Doi oameni au murit, joi dimineața, într-un accident produs pe A1 Sebeș – Orăștie. Din primele cercetări se pare că ar fi vorba despre o coliziune între un autotren și un autoturism.

Impactul foarte puternic a avut loc la km 318 , autoturismul în care se aflau 3 bărbați a intrat în plin în autotrenul de marfă. Este posibil ca șoferul să fi adormit la volan. Bărbații sunt din județul Hunedoara și se pare că se întorceau de la aeroportul din Cluj Napoca.


Garda de interventie Sebes a ajuns la fața locului cu o autospeciala, o Descarcetare și 1 SMURD la un accident rutier pe  A1-km 318 sens Sebes-Orastie. Sunt implicate  un autoturism si  un autotren. Au rezultat 4 victime, două decedate și două asistate medical. Circulatia este blocată pe respectivul sens de mers”, spun reprezentanții ISU.


Victimele au fost declarate decedate de echipajul SMURD din cauza leziunilor incompatibile cu viața. Este vorba de pasagerul dreapta și cel de pe bancheta din spate. Conducătorul auto a fost transportat la UPU Alba pentru asistența medicală iar conducătorul auto al autotrenului de marfă a refuzat transportul la spital.

La fața locului mai multe echipaje de poliție fac cercetări pentru a stabilii împrejurările în care s-a produs tragedia.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top