Șoferi din Livezile și Cugir, depistați băuți la volan. Unul dintre ei, avea o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat

0

Doi șoferi, unul din Livezile iar celălalt din Cugir, au fost depistați de către polițiști, ca fiind băuți la volan.

Cei doi șoferi turmentați, se vor alege cu dosare penale.

La  data de 4 mai 2022, în jurul orei 15,00, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Livezile, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tribun Todoran din municipiul Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,18 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 4 mai 2022, polițiștii din Cugir au depistat un bărbat de 51 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Spicului din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top