Șofer din Sibiu, prins de polițiști Beat la volan, de două ori în aceeași noapte

0

Un bărbat de 49 de ani, din comuna Jina, județul Sibiu, a fost depistat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice de două ori în aceeaşi noapte.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, acesta refuzând prelevarea de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul din județul Sibiu, s – a ales și cu un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de sustragere de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 22 ianuarie 2022, în jurul orei 00.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe strada Valea Frumoasei, din comuna Șugag, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autovehicul, dar conducătorul acestuia și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia şi, la scurt timp, au reușit să-l oprească. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Jina, județul Sibiu, care emana miros de alcool.

Polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, fiind ulterior condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, unde acesta a refuzat recoltarea.

Față de conducătorul auto, polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, în jurul orei 03.40, bărbatul a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea autoturismul pe aceeași stradă, refuzând și de această dată atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un nou dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de sustragere de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, iar față de bărbat au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top