ȘOCANT : Elevă gravidă cu profesorul de RELIGIE

0

Situație șocantă la un liceu din Arieșeni, județul Alba. Un profesor de religie este acuzat că ar avea un copil cu o elevă. În momentul în care fata a rămas gravidă era minoră.

Un scandal pe cale să fie mușamalizat lovește Liceul Tehnologic de Turism și Alimentație din Arieșeni. Profesorul de religie a profitat de naivitatea unei eleve și a întreținut relații sexuale cu acesta. Fata a rămas gravidă, însă totul a fost ținut ascuns. Deși la vremea respectivă conducerea școlii a demarat o anchetă internă, profesorul a fost găsit nevinovat și cazul a fost mușamalizat. Adevărul a ieșit la iveală după ce s-au făcut analizele copilului și al tatălui.

Situația este cu atât mai gravă pentru că eleva nu avea cui să spună problemele pe care le întâmpnină, deoarece provine dintr-o casă de tip familiar.

Contactat telefonic de reporterii noștri primarul comunei Arieșeni , Jurj Vasile Marin a spus : ” Am auzit de acestă situație și am cerut demararea unei noi anchete în școală. Copilul este luat în plasament. Urmează să vedem cum o putem ajuta pe elevă, încerc să aflu mai multe detalii”

Profesorul de religie, Traian G. Este căsătorit și are o fată.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top