Secretara municipiului Sebeș acuzată de cămătarie și înșelăciune . O femeie care a rămas fără casă face acuzații incredibile !

1

„Nu te teme de dușmanii care te atacă. Teme-te de prietenii care te lingușesc.” Dale Carnegie

Cristina Vlad Elena , secretara municipiului Sebeș este acuzată de către cea care i-a fost cea mai bună prietenă că a lăsat-o fără casă după ce ar fi șantajat-o cu un împrumut financiar.

Acuzații grave aduse la adresa Cristinei Vlad după ce și-a lăsat cea mai buna prietenă din copilărie fără casa copiilor. Profitând de relația bună pe care secretara municipiului Sebeș o avea cu victima a ajuns în scurt timp să-i cunoască întreaga situație familiară și socială.

Onețiu Daniela, o localnică din Sebeș , stabilită în Spania a  ajuns să aibe încredere oarbă în Vlad Cristina pe care a și împuternicit-o să folosească și să închirieze imobilele pe care aceasta le deține  în România.

„Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba!”

La scurt timp după ce a preluat controlul imobilelor doamnei Onețiu, Cristina Vlad a început să emită contracte de închiriere cu sume fictive, contrasemnate chiar de domnia sa , fără ca proprietarul să vadă vreun ban.

img_20160929_085806

După ce și-a dat seama că Vlad Cristina Elena își vede doar interesul propriu și imobilele cu pricina îi aduc  pagube, Onețiu Daniela a hotărât să vândă din proprietăți pentru a scăpa de griji.

De aici a început calvarul , răzbunarea doamnei Vlad Cristina a fost cruntă

 ” La nivelul municipiului Sebeș mai multe persoane au rămas fără locuințe din cauza doamnei secretar al orașului.

Între mine și învinuita a existat o relație de prietenie din timpul copilăriei , fiind inclusiv colege de clasă.

De-a lungul timpului, datorită funcției pe care o ocupă s-a oferit să îmi dea îndrumări în problemele sociale și administrative din zona Sebeș, eu fiind stabilită în Spania de 16 ani și deținând mai multe proprietăți în oraș. Pe parcursul timpului Vlad Cristina Elena a câștigat încrederea familiei și a mea urmând să se ocupe inclusiv de închirierea unor proprietăți personale și folosirea bunurilor la decizia ei.

Această libertate i-am oferit-o printr-o procură de împuternicire ( anexez copie la denunț ). Din cauza unor situații neplăcute în care m-a pus am fost nevoită să-i reziliez împuternicirea și am decis să îmi vând proprietățile.

Profitând încă de relația de încredere pe care o avea asupra mea dar și de influența pe care aceasta o are la nivelul municipiului Sebeș, Vlad Cristina Elena s-a oferit ca până la vânzarea proprietăților să îmi acorde un împrumut de bani pe care ea îl va aranja cu notarul.

Menționez că parcursul acestei înșelătorii a fost premeditat de numita Vlad Cristina Elena din primul moment în care mi-a oferit ajutorul împrumutului financiar folosindu-se de încrederea pe care o avea în familia mea și până în momentul în care casa mi-a fost cumpărată de numitul ………, care a încercat să mi-o revândă la preț triplu. ”

” Între toți factorii implicați în această metodă de înșelătorie există o strânsă legătură de prietenie, în plasa lor căzând mai multe victime care sunt selectate de Vlad Cristina Elena , secretarul municipiului Sebeș  pe criteriile alese de ei. ” – se arată în plângerea făcută de Onețiu Daniela .

 

Femeia susține că a făcut plângere la Direcția Națională Anticorupție Alba și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș și o acuză pe Vlad Elena Cristina de: înșelăciune , prevăzută de art 244 al.1 cp, exploatarea patrimoniului unei persoane vulnerabile, prevăzute de art. 247 cp , camătă prevăzută de art. 351cp. și abuz de încredere prevăzut de articolul 238 cp, însă până atunci se pregătește de evacuare.

Contactată telefonic pentru a comenta aceste acuzații Cristina Vlad a negat versiunea victimei iar soțul acesteia a intervenit cu amenințările de rigoare pentru intimidare.

Redacția Opinia Transilvană revine cu detalii picante despre acest subiect și cu detalii despre taxele pe care secretara Primăriei municipiului Sebeș le percepe pentru a face anumite favoruri cetățenilor.

 

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top