Să existe cazuri de CORUPȚIE chiar într-o unitate SPECIALĂ a M.A.I. ? Înregistrări incredibile despre cum reacționează un ofițer de Poliție

0

În urma dezvăluirilor legate de modul în care se fac angajările într-o unitate specială a M.A.I., din Orăștie, tensiunea în interior a început să crească și lucrurile încep să scape de sub control.

Cel mai probabil din cauza adrenalinei adunată în urma trecerii în Corpul Ofițerilor de Poliție, doamna R.E.A a început să își  amenințe fostul soț, încă din luna aprilie 2018, cităm, din documente : ,, dacă eu vreau, tu vei fi reținut și arestat !” pentru că ,, te aranjez eu cu șeful de la … !” , discuție confirmată de încă o persoană prezentă la locația Capu’ Podului.

  • Desigur, domnia sa  a sperat la ,, îndeplinirea promisiunii “ și la momentul efectuării perchezițiilor domiciliare și la birou asupra mea, când respectiva era prezentă acolo !!! în calitate de ….colegă a acestor polițiști !!!  – a spus  pentru Opinia Transilvana , fostul soț

Revenind doar la posibilele infracțiuni comise de acest ofițer de poliție în curtea interioară a C.F.I.C. al M.A.I.-Orăștie, unde conform relatărilor a mai multor  angajați activi  și la acest moment, dânsa își petrece ore întregi în biroul lui Lulu ( departe de clădirea și biroul domniei sale), încercând sistematic ( zilnic )să obțină informații de pe mai multe canale prin intermediul cunoscuților lui Lulu din zona Alba Iulia despre fostul soț, acțiunile acestuia, locații, întâlniri, etc.

Conform unor  cadre active și în acest moment la unitatea respectivă, aceștia ( 3 la număr !), au fost căutați de directorul acestui Centru ( comisar-șef de poliție ), și s-a ordonat ca telefoanele personale să fie ,, depuse pe biroul dânsului “ și să revină după ….10 minute ! Dar ,, percheziția informatică ILEGALĂ asupra dispozitivului electronic personal !” ( deci nu telefon de serviciu ) a fost ,, efectuată “ de numita R.E.A. !

voce 1

voce 2 

voce 3

Aceste ,, mici infracțiuni “ săvârșite …acolo, se doresc a fi continuate și aici, pentru că ,, respectiva ofițer de poliție” a relatat unor angajați ai C.F.I.C. că, cităm relatările acestora:,, după ce termin anul de probă la Orăștie, mă voi muta la Poliția Alba și voi arăta eu  fostului soț ce înseamnă să fii cercetat cu dosare penale !!!” și că :,, de abia aștept ziua !”. Desigur ea e ,, spriinită acum și de polițiști activi de aici’’ conform unor surse din cadrul acestora, care îmi confirmă ,, insistența unora” de a găsi ,, orice “ doar-doar vor primi din nou din partea ei de ,, o bucățică de găurică !”, fiind cvasi-cunoscut comportamentul ei darnic cu unii colegi !

Celebrul Lulu care a declarat în repetate rânduri că:,, dacă eu vreau, angajez aici pe oricine “ și că a ,, a dat el lumină “, adică aprobare cine să fie încadrat în unele situații, tot așa a ,, realizat” angajarea unui nepot al acestuia pe care îl vom numi ,, Ăla Mic “ și care, într-un moment de sinceritate a relatat că ,, știe că și ăla a dat șpagă !, cu referire la numele unui agent de poliție activ acolo acum, și despre care Lulu a admis în trecut că ,, de la depozitul de materiale de construcții a lu ăsta, noi luăm marfa și nu trebuie să plătim !

voce 4

Desigur, nepotul lui Lulu, care conducea uneori autovehiculul în care se aducea în cutia de ciocolată întrebările și răspunsurile numitei R.E.A., pentru că aceasta repeta obsesiv fostului soț ,, dorința” ca ea să devină ofițer, cu referire la alte colege că ,, uită-te și la astea, că au ajuns ofițer și ele nu sunt în stare de nimic”, a recunoscut că el l-a adus cu auto și la Capu’ Podului în seara de 08 martie 2016 !

voce 5 

După ce se ,, realiza achiziția” materialelor de construcții de la depozitul…de peste drum, urma ,, executarea lucrărilor !”, uneori în timpul orelor de muncă pontate ca și ore de muncă prestate la C.F.I.C ( dar cu raport aprobat, se părăsea unitatea…pentru ca, la întoarcere acest raport să dispară), și acel ,, muncitor” figura cu ore plătite în timpul programului de lucru ca angajat M.A.I., iar unele lucrări erau ,, amenajate” la casele de vacanță ( nu puține la număr !!!), ale lui Lulu și Bogo, relatările angajaților actuali de la Orăștie fiind precise cu locații din județele Alba și Hunedoara, adrese exacte, precum și ce s-a lucrat acolo. Unul din acești ,, muncitori “, îl vom numi ,, Achim”, care după spusele lui Lulu, a avut ,, pretenția” ca în 20 decembrie 2016 să aibă fițuica cu răspunsurile corecte la un concurs de agenți de poliție ( specialitate Logistică), dar cum există probleme oftamologice pentru respectivul, nu a putut observa răspunsurile corecte !!! de pe ,,foicică”!, fiind ,, îndrumat” de un membru al comisiei de concurs la ce întrebare să bifeze răspunsurile corecte, el având dorința să devină polițist chiar dacă diploma de bacalaureat a dânsului a fost …emisă de Ministerul Afacerilor a lui Lulu, prelucrată în curtea interioară a unității și acum existând momente nu ,, tocmai prietenești” între aceștia !

voce 6

DOCUMENTE : Cât costă un POST, într-o instituție subordonată direct M.A.I. ? Să existe cazuri de CORUPȚIE chiar într-un Centru de pregătire al Funcționarilor Publici ?

Distribuie

Lasă un comentariu

Top