PREOT către ENORIAȘI : SUNTEȚI PORCI, SUNTEȚI NESIMȚIȚI, SUNTEȚI IDIOȚI ! DETALII CUTREMURĂTOARE

1

”Umilinţa e prima treaptă a scării pe care un credincios o urcă pentru a ajunge la Cel în care crede.” Cel mai probabil pe acest considerent se bazează și stilul de viață al preotului Bucurenciu Silviu din Alba Iulia. Înainte de toate aș vrea să lămuresc un lucru, rolul meu ca jurnalist este să relatez fapte. Că ele plac sau nu celor vizați, este strict problema lor. Opinia Transilvană a vorbit deschis despre teroarea din rândul Arhiepiscopiei de Alba Iulia și despre afacerile unei ”găști” de preoți , nu pentru a-i jigni pe oameni, ci pentru a atrage atenția asupra unor fapte, trecute cu vederea, dar prin care zeci de preoți din cadrul Instituției și mii de enoriași au de suferit.

Cu oameni influenți în jur , ”LA PIOVRA”  Arhiepiscopiei de Alba Iulia, a reușit să țese intrigi și povești cu mult depășite de realitate, preluând avantajul într-o luptă imaginară pe care domniile lor o duc cu ADEVĂRUL.  Și pentru că după ce am scris aspecte și fapte grave despre anumiți preoți, am fost arătați cu degetul și târâți prin tribunale, ne-am decis că ar fi cazul să îi cunoașteți și dumneavoatră, cititorii noștri pe acești oameni, pentru care preoția este doar de fațadă.

Să revenim acum la părintele Silviu Bucurenciu, pe care personal l-am rugat să nu mai confunde Biserica cu propriile interese. 

În cursul anului trecut, părintele Bucurenciu a organizat un pelerinaj în Țara Sfântă. Fără o pregătire în domeniu și fără experiență, excursia enoriașilor s-a dovedit a fi un eșec. Zeci de oameni au fost pur și simplu umiliți și batjocoriți de preot.

Pelerinii au trăit un coșmar fiind cazați în primele zile într-o unitate militară a Istraelului, în mijlocul deșertului. Când au cerut explicații părintelui acesta a început să îi jignească pentru simplu fapt că a fost deranjat de la masă. Detalii în materialul video:

Am încercat să cerem un drept la replică părintelui Silviu Bucurenciu, însă acesta a refuzat să vorbească cu noi. Cel mai probabil este ocupat cu pregătirea noului pelerinaj pe care îl organizează în acest an. Urmează dezvăluiri uluitoare despre hoțiile preotului Silviu Bucurenciu  (sursa foto : pagina personală de facbook a părintelui Bucurenciu)

Distribuie

Un comentariu

  1. Ardelean Traian în

    Un gest foarte urat din partea preotului ! Sa isi ceara scuze de la acei oameni pentru jicnirile pe care l-ea adresat ! Daca a facut asa ceva este un nesimtit !

Lasă un comentariu

Top