Peste 40 de permise de conducere, 18 certificate de înmatriculare, 1035 de abateri contravenționale în Alba, în cursul săptămânii trecute

0

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat în cursul săptămânii trecute, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Pentru neregulile constate, oamenii legii, au constatat peste 1000 abateri contravenționale, iar 47 de șoferi au rămas petru o perioadă pietoni.

În perioada 15-21 noiembrie 2021, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o amplă acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto ce pun în pericol siguranța traficului rutier și conduc autovehicule cu viteză excesivă său fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Polițiștii de la rutieră, sprijiniți de cei de ordine publică, au acționat în filtre rutiere și au constatat 1.035 de abateri de la normele rutiere privind circulația pe drumurile publice, din care 510 de nerespectare a limitei legale de viteză și 16 de conducere sub influența alcoolului.

Au fost reținute 47 de permise de conducere, au fost retrase 18 certificate de înmatriculare și au fost constatate 10 infracțiuni.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top