Ordine de protecție pentru doi bărbați, unul din Câmpeni și celălalt din Fărău

0

Pe numele a doi bărbați, unul din orașul Câmpeni și celălalt din comuna Fărău, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii și dosar penale, pentru infracțiunea de violență în familie.

Unul dintre bărbați, este acuzat că și – a amenințat soția, iar în al doilea caz, la Fărău, bărbatul este cercetat pentru că și – a agresat fratele cu care locuia.

La data de 19 octombrie 2021, în jurul orei 21.00, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au intervenit pentru aplanarea unui scandal în care au fost implicați doi frați din comuna Fărău.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 53 de ani, din comuna Fărău, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi provocat un scandal și l-ar fi agresat pe fratele său, în vârstă de 43 de ani.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 53 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Acesta este cercetat pentru violență în familie.

La data de 19 octombrie 2021, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați de către o femeie, de 49 de ani, din oraș, cu privire la faptul că a fost amenințată de către soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul în vârstă de 52 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top