Noul subprefect al județului Alba, Corneliu Mureșan, a depus jurământul

0

Noul subprefect al județului Alba, Corneliu Mureșan, nominalizat de către PSD, a depus joi, jurământul, în cadrul unei ceremonii organizată la sediul Instituției Prefectului județului Alba, în prezenţa prefectului Nicolae Albu, lideri politici, a şefilor de instituţii deconcentrate şi a unor parlamentari şi primari.

Noul subprefect a fost numit în funcție miercuri, de către ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, printr-o hotărâre de Guvern.

Prin aceeași hotărâre, prin care a fost numit în noua funcție Corneliu Mureșan, au fost eliberaţi din funcţie 2 prefecţi şi 10 subprefecţi.

De asemenea, potrivit ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode prin aceeași hotărâre au fost numiți în funcții 5 prefecţi şi 15 subprefecţi.

Corneliu Mureșan este din anul 2016, consilier local din partea filialei locale PSD, iar din 2013, ocupă funcția de director al CS Unirea Alba Iulia, acesta a mai deținut în anul 2014, funcția de consilier în echipa europarlamentarului Victor Negrescu.

Noul subprefect a urmat cursurile Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top