MIRCEA HAVA : „De la Sfântu Petru în jos, toată lumea răspunde. Și de la Sfântu Petru în jos toată lumea plătește impozite.”

0

Primarul din Alba Iulia vrea ca bisericile și Armata să plătească impozit. Această idee a primarului a fost agreată de edilii din marile orașe, precum Gheorghe Falcă din Arad, și Ilie Bolojan din Oradea.

„De la Sfântu Petru în jos, toată lumea răspunde. Și de la Sfântu Petru în jos toată lumea plătește impozite. De ce să nu plătească armata impozit, de ce să nu plătească judecătoria impozit? Biserica trebuie să plătească impozit’, a declarat Mircea Hava, primarul orașului Alba Iulia.

O propunere plină de ipocrizie, în contextul în care primarii PNL, baroni locali la ei în județ, au făcut mari presiuni la adresa parlamentarilor lor, din calitatea de șefi de organizații, pentru a vota, alături de PSD, noul Cod Administrativ, care cuprinde acordarea de pensii speciale pentru edili și șefii consiliilor județene. Pensiile speciale sau de lux presupun sume mari acordate din bugetul de stat, fără să se țină cont de contribuțiile sociale plătite de aceștia. Detalii despre aceste subiecte pe ancheteonline.ro

Distribuie

Lasă un comentariu

Top