Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, amânat din nou. Patru jucători de la Astra, depistați pozitiv

0

Meciul dintre Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, contând pentru etapa a IX a play – off -ului Ligii 1, a fost amânat din nou.

Partida nu o să se mai poată fi reprogramată, România fiind condiționată de UEFA. Forul fotbalului european,  a transmis că până pe 3 august trebuie anunţate cele 4 reprezentante ale României în cupele europene.

 La testele pe care prima echipă și cea secundă a Astrei, le – au efectuat ieri, au fost depistați încă patru jucători infectați cu COVID 19.

Este vorba despre portarul David Lazăr (28 de ani), fundașul central Constantin Dima (21 de ani), fundașul dreapta David Bruno (28 de ani) și un fotbalist de la echipa secundă.

Liga Profesionistă de Fotbal a transmis un comunicat prin care a anunțat că partida care trebuia să se dispute la Giurgiu, nu se mai poate disputa:

„Sunt patru cazuri pozitive. Trei jucători de la prima echipă și unul de la echipa a doua. Pornește o nouă ancheta epidemiologică. Conform ordinului ministrului clubul Astra e suspendată de la programări până la finalizarea anchetei. Noi vom urma procedurile impuse de autorități. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top