La Miami Open a avut loc tăierea panglicii din cadrul ceremoniei de inaugurare a noii case, Hard Rock Stadium

0

un material de Dana Crainic.

Unele dintre cele mai mari nume ale tenisului, Serena Williams, Roger Federer, Novak Djokovic şi Naomi Osaka, au participat miercuri la ceremonia de tăiere a panglicii la stadionul Hard Rock. Noua casă a turneului a fost oficial inaugurata.


Hard Rock Stadium, casa echipei de fotbal american Miami Dolphins, are o capacitate de 64.767 de locuri. Stadionul a găzduit cinci Super Bowl-uri, pe care îl va organiza și în 2020.
Noua arena centeala are o capacitate de 14.000 de locuri şi oferă şi locuri luxoase, concepute pentru intimitatea iubitorilor de tenis. Organizatorii vor avea la dispoziţie 29 de terenuri, 18 de joc şi 11 pentru antrenamente pentru Miami Open 2019.


“Este o idee atât de bună. Când am privit pozele cu viitoarea arenă mi s-a părut entuziasmant”, a spus şi Serena Williams, locul 10 WTA.
“Locuiesc în Florida, aşa că eu consider că va fi un turneu special pentru mine”, a spus Naomi Osaka, liderul din WTA.
“Este o zi fericită şi sunt sigur că odată ce fanii vor ajunge pe stadion li se va părea incredibil” a spus Roger Federer.

“Abia aştept să joc acolo. Este ceva nou, aşa că este frumos pentru noi”, a spus Simona Halep, locul 2 WTA.
Simona Halep a confirmat la Miami că Daniel Dobre este noul ei antrenor: “Am un antrenor român, cineva cu care am lucrat înainte, chiar şi pe vremea când colaboram cu Darren. Numele lui este Daniel Dobre. Am lucrat şi înainte de Darren, mă cunoaşte destul de bine şi sunt bucuroasă de această decizie. Am încredere în el şi am avut o bună colaborare în trecut. Cel mai important lucru este că mă simt bine cu el. Avem o bună conexiune şi asta face lucrurile mai uşoare. Am avut trei ani plini de sfaturile lui Darren, pe care pot să-i descriu ca fiind cei mai buni. Este dificil să aleg doar unul. Faptul că un antrenor are încredere şi crede în tine, asta este cel mai bun lucru pentru un jucător ca să se simtă liber şi încrezător pe teren. Am nevoie să simt o conexiune, o inspiraţie. Întotdeauna vrei un antrenor cu cea mai bună tehnică, dar după 20 de ani de tenis, nu mai poţi schimba mult din punct de vedere tehnic şi tactic. Pentru mine, cel mai important lucru este această conexiune”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top