Kronospan Sebeș promovează cultura civică și implicarea tinerilor în protecția mediului prin proiectul ,,Voluntariat pentru un mediu curat”

1

ecologizare

Kronospan Sebeș, cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România, a organizat miercuri, 13 aprilie, o amplă acțiune de ecologizare în zona Stadionului Pielari din orașul Sebeș.

Și în acest an, proiectul  ,,Voluntariat pentru un mediu curat” s-a bucurat de sprijinul a 20 de elevi de la ,,Liceul Tehnologic” din Sebeș. În cadrul acțiunii de ecologizare, Kronoșpan Sebeș a asigurat toată logistica necesară voluntarilor.“Rolul acestui proiect este nu numai de a restaura una dintre cele mai frumoase zone ale Ardealului, ci și de a-i încuraja pe tinerii din Sebeș să se implice activ în demersuri sociale care au efecte tangibile, dând dovadă de un comportament civic exemplar. Credem că fiecare dintre noi ar trebui să contribuie la menţinerea curățeniei în comunitatea în care trăim. Este dreptul nostru, al tuturor, să trăim într-o lume mai curată, într-o lume în care educaţia și cultura sunt sprijinite, în care comunitatea se dezvoltă frumos”, a spus  Oana Bodea, director PR Kronospan Sebeș și președintele Fundației Kronospan, la debutul acestui proiect.

Cu ajutorul voluntarilor, anul acesta s-au strâns peste 3.5 tone de deşeuri.

ecologizare2 ecologizare3

Cu sprijinul voluntarilor, Kronospan a organizat de-a lungul timpului activități periodice de ecologizare unde s-au strâns peste 350 de tone de deșeuri. Aceste rezultate au fost posibile prin implicarea a peste 1500 de voluntari, cărora le mulţumim pentru implicare.

Kronospan va continua să fie un membru activ al comunității în mijlocul căreia își desfășoară activitatea și să creeze programe și activități care sprijină dezvoltarea socială, economică și culturală a comunității locale.

 

 

Distribuie

Un comentariu

  1. D-nu Nicu ( Mihu ) se scrie Subvenție nu sucventie iar la bax i-l scri baz .Dupa felul cum scri si ce cuvinte vulgare folosești pot trage concluzia ca esti bun de primar . Esti un agramat care nu face diferența dintre viata privată si viata publica . Ce au dobindit si prin ce modalitate cei din fam Muntean este treaba lor , dar ce a dobindit preaslavitul tau înseamnă furt din avutul obstesc.A furat din vistera comunei din taxele si impozitele plătite de cetățenii acestei comune . Cum spunea d-nu Vlad când nu STI sa porti o discuție treci la injurii si cuvinte care dovedește capacitatea ta intelectuala . Timpul le rezolva pe toate !

Lasă un comentariu

Top