Fundașul albaiulian Florin Ilie a semnat cu Universitatea Cluj

0

Fundașul albaiulian în vârstă de 29 de ani, Florin Ilie, a semnat cu echipa de Liga 2, Universitatea Cluj, grupare care a încheiat anul pe locul 3.

Florin Ilie s-a despărțit în această pauză competițională de UTA Arad, unde a evoluat în acest sezon, în 20 de partide, reușind să înscrie un gol pentru ²Bătrâna Doamnă².

Fundașul a promovat la finalul sezonului 2019-2020, cu UTA în Liga 1, evoluând în acel sezon în 28 de partide, marcând un gol.

Crescut de echipa din Cetatea „Marii Uniri”, echipă pentru care a evoluat în perioada 2000-2010, Florin Ilie a mai îmbrăcat tricourile mai multor echipe din Liga 1 și Liga 2: Poli Timișoara, Concordia Chiajna (în două rânduri), Corona Brașov, Gaz Metan Mediaș, FCM Baia Mare, Luceafărul Oradea, Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureș, CS Mioveni, Sportul Snagov și UTA.

La nivelul echipei naționale, fundașul albaiulian, a evoluat pentru naționalele de juniori U17, U19 și U21 ale României.

Este al doilea transfer reușit de „șepcile roșii”, în această iarnă, după cel al lui Roberto Romeo adus de la Gaz Metan Mediaș.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top