Fotbal: Universitatea Craiova – FCSB 2 – 1. Oltenii relansează campionatul

0

Universitatea Craiova a câștigat aseară, pe teren propriu, cu scorul de 2 – 1, în fața celor de la FCSB, în derby – ul etapei 4 a Ligii 1 la fotbal.

Golurile oltenilor au fost marcate de Alexandru Cicăldău (min 38) și Dorin Nistor (min 63, după o gafă mare a goalkeeper -ului bucureștenilor, Andrei Vlad).

Din minutul 54, Craiova a jucat în 10 oameni, Vătăjelu fiiind eliminat.

În urma acestui succes, echipa din Bănie, a reintrat în calculele pentru lupta la titlu, echipa antrenată de Ouzounidis, s – a apropiat la doar 2 puncte de FCSB și la 4 de liderul CFR Cluj.

Nu este prima victimă pe care o face Craiova în play – off, etapa trecută juveții, au câștigat în deplasare pe terenul celor de la CFR Cluj, cu scorul de 2 – 1.

Pentru FCSB, situația se complică în acest play – off, echipa antrenată de Toni Petrea, a ajuns la două înfrângeri, runda trecută echipa din Ghencea, a pierdut în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2 – 1.

Etapa viitoare, în a doua zi de Paști, FSCB va întâlni pe teren propriu, la Giurgiu, cu începere de la ora 20.30, liderul CFR Cluj, iar Craiova va întâlni, duminică, de la ora 21.00, Academica Clinceni.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top