Femeie din Blaj, dată dispărută, găsită decedată pe râul Târnava

0

O femeie, în vârstă de 69 ani, din Blaj, dată dispărută vineri de către familie, a fost găsită de către pompieri, fără viață, pe maul râului Târnava.

Polițiștii și pompierii, au plecat în căutarea femeii, iar după mai multe ore de căutări, persoana a fost găsită pe râul Târnava, de către echipajele prezente la locuri solicitării, însă aceasta prezenta semne incompatibile cu viața fiind declarat decesul acesteia.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Blaj, în cooperare cu Detașamentul de pompieri Aiud, au intervenit, vineri, pentru căutarea – salvarea unei persoane dispărute din municipiul Blaj, pe malul râului Târnava, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, autospecială de prima intervenţie si comandă și barcă pneumatică.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost găsite urme de violență. Cercetarea la fața locului este în desfășurare, pentru a se stabili, cu exactitate, toate detaliile care au dus la producerea acestui deces, au transmis și reprezentanții din partea IPJ Alba.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top