Acuma răsfoiți: ministrul economiei

Economic

0

Guvernul a aprobat, în ședința de azi, Ordonanța de urgență privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri care transpune în legislaţia naţională prevederile Directivei (UE) 2019/771, a Parlamentului European și a Consiliului din 20 mai 2019.

Economic

0

Claudiu Năsui, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, a participat azi, 10 iunie 2021 la evenimentul online “IMM-urile, oxigen pentru România – Ediția a II-a” organizat de News.ro. În cadrul intervenției sale, ministrul Claudiu Năsui a vorbit despre măsurile și programele gestionate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, menite să sprijine mediul de afaceri, profund afectat de măsurile restrictive impuse de pandemie.

Economic

0

Companiile din energie vor fi transferate la Ministerul Energiei, însă Transelectrica şi Transgaz vor rămâne la PNL, prin Secretariatul General al Guvernului, a anunţat, miercuri, Claudiu Năsui, ministrul Economiei.

Eveniment

0

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a transmis un mesaj de încredere și de responsabilitate în contextul decretării stării de urgență, anunțând faptul că Executivul va pregăti un set de măsuri economice pentru a sprijini societățile economice afectate de criza generată de Noul Coronavirus, subliniind faptul că economia trebuie să meargă înainte.