Acuma răsfoiți: Gheorghe Beleiu

Politică
0

Ne mai desparte puțin timp de momentul în care, pentru o zi, puterea este exclusiv a cetățeanului. În 27 septembrie, dumneavoastră trebuie să decideți, în mod liber și așa cum vă dictează conștiința, cui veți transmite această putere, pentru a ne reprezenta în următorii 4 ani și în mâinile cui vom lăsa Alba Iulia.

Politică
0

În opinia mea, administrația locală nu trebuie să sprijine financiar echipe de sport (fotbal, baschet etc), ci acestea trebuie să fie susținute de către mediul privat.În schimb, autoritățile ar trebui să pună la dispoziție infrastructura și să susțină sportul de masă, destinat tuturor categoriilor de vârstă.

Politică
0

Avocatul Gheorghe Beleiu, candidatul PRO România la Primăria Municipiului Alba Iulia și-a depus, marți, candidatura pentru funcția de edil. I-au fost alături, printre alții, Horațiu Florea, candidatul partidului la funcția de Președinte al Consiliului Județean, omul de afaceri Andrei Sărmășan, Horațiu Clepan și Ovidiu Bleza, de asemenea antreprenori în mediul privat, precum și alți colegi din cadrul acestei formațiuni politice.

Politică
0

Administrația participativă este, în opinia mea, cel mai democratic și mai eficient mod de a administra orașul. Sunt convins că, împreună cu colegii din PRO România, putem schimba modul în care orașul este condus și putem transforma administrația locală într-o instituție în care deciziile sunt luate împreună și în acord cu cetățenii.