Dorin Nistor ar putea fi obligat să își execute propriul partid. PNL are datorii mai vechi către bugetul local al municipiului Sebeș

0

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor ar putea fi obligat să își execute silit propriul partid . Dintr-un raport al Curții de Conturi emis în 8 mai 2017 reiese că administrația locală din Sebeș  a ignorat de mai mulți ani o datorie pe care Partidul Național Liberal, filiala Sebeș o are către bugetul local.

Astfel că în urma contractului de închiriere cu numărul 11019/14.04.2008 încheiat cu PNL și încetat în data de 31.03.2011, la data efectuării auditului de către Curtea De Conturi se înregistrează obligații restante de 17.682,78 lei din care 6.249,11 debit și 11.433,67 lei penalități.

Curtea de Conturi a constatat că în mai multe cazuri de închiriere sau concesiune, entitatea audiată nu a luat toate măsurile de executare silită, valoarea abaterilor constatate depășeste 200.000 de lei doar la aceste devieri de la lege . De asemenea există suspiciunea tragerii de timp pentru prescripția acestor datorii.

Opinia Transilvană urmează să vă prezinte un material mai amplu legat de abaterile constatate de organele de control și modul în care se cheltuiesc banii publici. Cei mai puțini bani sunt cheltuiți pe mediu și sănătate. Care este circuitul banilor investiți în cultură și cât îi costă pe sebeșeni asistații sociali ?

Distribuie

Lasă un comentariu

Top