Doi tineri din Șard, cercetați de polițiști pentru furt. Au sustras bani din mai multe dozatoare de lapte

0

Doi tineri din localitatea Șard, care au furat bani, din mai multe automate de lapte, amplasate pe raza municipiului Alba Iulia, au fost reținuți de polițiști.

La data de 24 iunie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic și Postului de Poliție Ighiu, au identificat doi tineri, de 15 și 17 ani, amândoi din localitatea Șard, care sunt care sunt bănuiți de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că în perioada 16-17 iunie 2022, pe timpul nopții, ar fi forțat încuietorile a 6 dozatoare de lapte amplasate în diverse zone din municipiul Alba Iulia și ar fi sustras sume cuprinse între 50 și 350 de lei. Față de tânărul de 17 ani polițiștii sau luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 25 iunie 2022, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, unde, față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tinerilor.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top