Doi bărbați din județul Mureș, reţinuţi de polițiști pentru tâlhărie.

0

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj, au reținut vineri, doi bărbați, din orașul Ungheni, județul Mureș, acuzați de tâlhărie.

Cei doi au sustras de la un vârstnic din localitate, suma de 1.200 lei, profitând

De neatenția acestuia.

La data de 16 aprilie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au depistat și reținut doi bărbați, de 18 și 42 de ani, din orașul Ungheni, județul Mureș, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Se pare că, în dimineața zilei de 16 aprilie, aceștia l-ar fi abordat pe un bărbat, de 80 de ani, din Blaj, sub pretextul că-i oferă, gratis, mai multe oale, însă, la final, i-au solicitat suma de 300 de lei.

În momentul în care bărbatul și-ar fi scos banii din portofel, pentru a plăti, aceștia i-au luat, din mână, toți banii, respectiv suma de 1.200 de lei și au fugit de la locul faptei.

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, reținuții au fost prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, care au dispus cercetarea lor sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top