DOCUMENTE : De ce acoperă primarul din Câmpeni neregulile din Spitalul Orășenesc ? Internări FICTIVE, pacient cazat de 15 ani prin secțiile spitalicești , furt de medicamente !

1

    Suspiciuni rezonabile de abuz în serviciu planează asupra unei decizii date de primarul orașului Câmpeni în vederea organizării unui concurs pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Orășenesc.

Încă din luna octombrie 2018 la conducerea Spitalului Orășenesc Câmpeni se află un manager interimar, în persoana doctorului Șenilă Daniel Ioan, medic ortoped și apropiat al edilului Călin Andreș.

Și cum perioada de interimat ar trebui să se încheie, Consiliul de Administrație al instituției urmează să scoată la concurs postul de manager.

Aici intră în acțiune primarul orașului Câmpeni care întocmește regulamentul de concurs, urmând a fi aprobat de C.A- ul Spitalului, reușind astfel printr-o simplă decizie să își țină promisiunea față de doctorul Șenilă dar în același timp și față de Morar Lăcrămioara, doctor ginecolog.

Anexa la dispoziţia nr.10 din 16.01.2019 stabilește regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Orășenesc Câmpeni, numai că îngrădește participarea la acest concurs al tuturor candidaților cu excepția celor doi medici din gașca domniei sale.

Un artificiu simplu făcut de primarul Călin Andreș scoate din joc pe toți cei ce doresc să participe la acest concurs. Prin modificarea unui punct din articolul 1, Andreș ridică mingea la fileu pentru prietenul său Șenilă Daniel dar respectă o a doua promisiune făcută șefei de la Ginecologie și cere un minim de 10 ani vechime în condițiile în care legea spune că sunt necesari minim doi ani vechime.

Și totuși ce stă la baza performanței ortopedului Șenilă Daniel sau a doamnei doctor Morar Lăcrămioara ?

La cererea doctorului Șenilă, pentru dezvoltarea secției de Ortopedie, Spitalul Orășenesc Câmpeni a achiziționat, cu fonduri de la Ministerul Sănătății, un aparat Roentgen mobil in valoare de aproximativ 30.000 de euro. La 4 ani de zile de la achiziție aparatul NU a fost pus în funcție, pentru că acelaşi doctor nu dorește.

 Sub parafa domnului Șenilă în Spitalul din Câmpeni este internat un bărbat de mai bine de 15 ani de zile, sub diferite diagnostice și cu externări și internări fictive, tocmai pentru a nu atrage atenția. Acest aspect a creat un prejudiciu major instituției.

Un control inopinat al Casei Județene de Asigurări a descoperit mai multe nereguli printre care și internări fictive pe secția de Ginecologie a Spitalului, secție condusă de Morar Lăcrămioara. La ora opt dimineața , 7 paciente lipseau din paturi.

Aceiași doctoriță Morar Lacrămioara stă la baza eliberării de documente fictive care au dus la eliberarea de medicamente din farmacia Spitalului, medicamente care pur și simplu s-au evaporat, s-au au fost trimise acasă la paciente.

Cu detalii și dezvăluiri uluitoare revenim într-un articol următor!

Distribuie
Top