Ilegalități grosolane la Spitalul Orășenesc Câmpeni. Bani încasați pe prestări servicii în timpul orelor de program!

0

Așa cum am promis continuăm seria de nereguli identificate la Spitalul Orășenesc Câmpeni și luate în colimator de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. În urmă cu aproximativ cinci ani de zile dr. Simona Dur urma să ocupe postul medic specialist psihiatru la această instituție. Pe acel post era încadrat deja un medic resident în persoana doamnei doctor Tipi Anca. Așadar intrare în medicină puțin forțată și posibil și ilegală. La scurt timp medicul Tipi Anca a părăsit Spitalul Orășenesc Câmpeni. Surse medicale spun că ar fi fost nevoită să plece. În timp ce dr. Simona Dur rămâne medic specialist psihiatru cu normă întreagă.


Situația cea mai gravă se regăsește totuși în documentele Spitalului de unde reiese că timp de aproximativ un an şi jumătate doctoral psihiatru Simona Dur, fiind angajata spitalului cu normă întreagă în fiecare zi de joi când se întrunea comisia pentru întocmirea fișelor medicale auto efectua consultații persoanelor care se prezentau pentru întocmirea fișei de conducător auto.
Dur a raportat conducerii că nu se poate încadra cu consultațiile în timpul programului de lucru, de aceea a solicitat încheierea unui contract de prestări servicii după program. Ulterior s-a aflat că, de fapt domnișoara doctor a mințit conducerea căci consultațiile erau făcute de dimineață până la ora 14.00, adică în timpul programului de lucru.


Doctorul Simona Dur și-a desfășurat această dublă activitate timp de aproximativ un an şi jumătate, la finele fiecărei luni domnișoara doctor sub pretextul că a desfășurat consultațiile după ora 14.00 a emis factura, pe PFA-ul care îl deține ulterior încasând bani care nu îi aparțineau. Ne întrebăm care este legalitatea acestor facturi, emise fără nici o bază.
De menționat este faptul că medicul Simona Dur este o persoană foarte apropiată edilului orașului Câmpeni, Călin Andreș. Vom revenii cu detalii despre ilegalitățile din Spiralul Orășenesc Câmpeni.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top