Din 20 aprilie, centru de vaccinare în comuna Ighiu. Imunizările se vor face cu serul Moderna

0

Un nou centru de vaccinare anti-COVID-19 va fi deschis, începând din data de 20 aprilie, în comună Ighiu, a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă Direcția de Sănătate Publică Alba.

Potrivit oficialilor din cadrul DSP, noul centru de vaccinare, va dispune de două fluxuri de câte 96 de persoane. Toate persoanele care se vor imuniza la acest centru vor beneficia de serul Modernă.

„DSP Alba informează că de marți, 20 aprilie, va deveni funcțional și cel de-al 12-lea centru de vaccinare din județ, și anume cel de la Ighiu. Centrul de vaccinare Ighiu are o capacitate de 192 de locuri pe zi, aici existând 2 fluxuri a câte 96 de locuri. Vaccinul utilizat în acest centru va fi Modernă. Înscrierile se pot face prin intermediul platformei naționale de vaccinare – programare. Vaccinare-covid.gov.ro.

Totodată, DSP Alba dorește să aducă la cunoștință că începând de azi, 16 aprilie, la Centrul de vaccinare” Alexandru Domșa” din Alba Iulia persoanele care doresc să se vaccineze se pot prerzenta direct la centru, fără programare. Aici imunizarea se face cu serul AstraZeneca.

În perioada 04.01 – 15.04 în județul Alba au fost realizate 44.774 de imunizări, din care 30.681 de persoane au primit și rapelul”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top