Cum obții rezultate garantate în 20 de minute cu antrenamentul prin Electro Stimulare Musculară

2

Dacă așteptai un program de fitness care să te motiveze să te antrenezi, în sfârșit e aici: Fit Express Alba Iulia a adus în oraș cea mai nouă și mai performantă tehnologie de fitness prin Electro Stimulare Musculară (EMS) controlată WiFi.  

De ce acest serviciu revoluționar în Alba Iulia?

Cel mai nou studio EMS situat în centrul orașului Alba Iulia, pe strada Trandafirilor, nr. 16, a fost proiectat având în minte clientul, familia, personalul și întreaga comunitate. Locul antrenamentelor este elegant, curat, aerisit, modern și primitor. 

Fit Express are un personal format din două persoane certificate și un dispozitiv EMS cu două unități de control ceea ce permite antrenarea a două persoane în același timp.

Fit Express folosește cea mai nouă tehnologie de electro-stimulare musculară. Fiecare client beneficiază, astfel, la maxim de antrenament.

Fit Express Alba Iulia funcționează pe baza programărilor, ceea ce reduce timpul de așteptare pentru doritori, îmbunătățind în același timp eficiența și calitatea sesiunilor EMS pe care le oferă.  

Ce propune studioul Fit Express Alba Iulia, pe scurt? 

  1. Ședințe scurte de fitness Just Fit (20 minute/2 X săptămână)
  2. Antrenor personal
  3. Rezultate rapide. Arzi peste 500 calorii în timpul ședinței, și până la 4.000 calorii în următoarele 2-3 zile după antrenament. Vei avea centimetri mai puțini în talie și în alte zone cu probleme, încă din primele ședințe.
  4. Antrenamentul se desfășoară în funcție de obiectivul și de condiția fizică a fiecăruia.

Cine are nevoie de tonifiere prin EMS – electro-stimulare musculară?

Dacă în trecut, tehnologia era utilizată doar de către sportivii de performanță, astăzi, noi facem accesibilă această tehnologie pentru toți albaiulienii care doresc să fie într-o formă fizică maximă.

Tehnologia EMS Just Fit are mai multe domenii de aplicabilitate, acoperind nevoile particulare ale fiecărui om. 

Ea poate fi utilizată pentru:

  • tonifierea și/sau întreținerea musculaturii;
  • pierdere în greutate;
  • prevenirea unor afecțiuni medicale;
  • reabilitare medicală post-traumatisme;
  • reabilitare musculară după naștere. 

Ce grupe musculare lucrăm cu aparatul Just Fit?

Aparatul are capacitatea de a stimula în același timp toate grupele musculare majore ale corpului într-un mod eficient, activând 90% din sistemul muscular datorită antrenării mușchilor atât la suprafață, cât și în profunzime: Bicepși, tricepși, deltoizi, pectorali, abdominali, oblici externi (abdominali laterali), spate superior (trapezoidali), lombari, dorsali, fesieri, bicepși femurali, cvadriceps, gambe și mușchii feței dacă ne antrenăm zâmbind. 

Dupa 20 de minute, toate grupele musculare sunt antrenate și peste 1200 Kcalorii sunt arse în 4-6 ore după antrenament. 

În timp ce faci o serie de exerciții simple, cu impact redus, prin intermediul electrozilor aplicați pe piele, mușchii sunt stimulați suplimentar, astfel că mișcările, deși sunt foarte ușoare, sunt simțite foarte intens.

Antrenorul personal poate controla fiecare grupă de mușchi prin ajustarea intensității, în funcție de obiectivele individuale și de rezistența sportivului.

Cum funcționează tehnologia EMS?

Aparatul Just Fit se bazează pe un sistem computerizat care conține o tabletă de control, ce comunică cu hardware-ul printr-un canal WiFi securizat.

Tableta trimite impulsurile electrice direct în vesta de antrenament.

Impulsurile transmise provoacă un anumit număr de contracții musculare, identice cu mișcarea propriu-zisă a mușchilor în timpul depunerii unui efort.

Gradele de intensitate sunt reglabile, însă trecerea de la un nivel la altul se face treptat, antrenorul personal ocupându-se de acest aspect important.

Antrenamentul muscular realizat cu ajutorul tehnologiei Just Fit EMS are un efect terapeutic pronunțat și vizibil imediat.  

Antrenamentul prin EMS este periculos pentru sănătate? 

Nu. Impusul electric cu frecvență scăzută este utilizat pe scară largă în fizioterapie și recuperare medicală.

Mușchii sunt organe electro-chimice ce necesită impulsuri electrice de la sistemul central nervos pentru a se contracta.

Tehnologia EMS folosește acest principiu natural și este capabilă de a intensifica acest proces pentru a ajunge la straturile musculare profunde, care sunt greu de activat prin metodele convenționale de antrenament.

Contraindicațiile în ceea ce privește antrenamentul EMS se aplică în cazul persoanelor ce au un stimulator cardiac sau al celor însărcinate.

Timp redus petrecut la sală are rezultate fizice dublate 

Prin intermediul aparatului EMS WiFi, rezultatele se văd într-un timp foarte scurt.

În doar 20 de minute, sunt lucrate toate grupele de mușchi, lucru greu de realizat în cadrul unui antrenament clasic la sala de fitness.

Un alt beneficiu adus de acest tip de antrenament este economisirea timpului.

Un antrenament la sală de gimnastică durează în medie, incluzând și încălzirea, aproximativ 1,5 – 2 ore pe sesiune. 

Pentru a vedea și simți rezultate, aveți nevoie să vă antrenați de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, ajungând astfel până la șase ore sau mai mult pe săptămână.

Mulți oameni nu își pot permite să petreacă atâta timp la sală pentru a obține aceste rezultate și pentru a le menține.

La Fit Express, ai nevoie de doar 20 minute pe ședință pentru a obține rezultatele dorite!

Studioul Fit Express este situat în centrul orașului Alba Iulia, pe Strada Trandafirilor, nr. 16.

Pentru programări puteți suna la numerele de telefon: 0759989411 sau 0726631850

Program: Luni – Vineri: 8.00 – 22.00. Sâmbătă: 10.00 – 14.00. Duminică: închis.

Abonamente:

Day Time: 8.00 – 14.00

4 Ședințe: 150 lei – valabilitate 15 zile

8 Ședințe: 250 lei – valabilitate 30 zile

12 Ședințe: 350 lei – valabilitate 45 zile

24 Ședințe: 550 lei – valabilitate 90 zile

Full Time: 8.00 – 22.00

8 Ședințe: 300 leivalabilitate 30 zile

12 Ședințe: 400 leivalabilitate 45 zile

24 Ședințe: 600 leivalabilitate 90 zile

Site: fitexpressalba.ro 

Facebook: @FitExpressAlba 

Instagram: @fitexpressalba

Distribuie

2 comentarii

  1. Da, sunt de acord cu Silvia. Redactia Opinia Transilvaniei a facut o treaba buna si a publicat un articol interesant. As fi adaugat faptul ca daca cei care vin la antrenamente s-ar lauda cu rezultatele obtinute de pe bratara fitness cu privire la caloriile arse si pozele de inainte si dupa, ar fi mai convingatori si ar veni mai multa lume la miscare

Lasă un comentariu

Top