Controale ale poliţiștilor din Vințu de Jos, pentru depistarea celor care conduc sub Influența băuturilor alcoolice. Au fost constatate 34 de infracțiuni

0

Polițiștii rutieri din Vințu de Jos, au organizat sâmbătă seara, o acțiune pe raza comunei, au demarat o acțiune pe linia siguranței rutiere și a prevenirii şi combaterii conducerii de vehicule sub influenţa alcoolului.

La finalul acțiunii, oamenii legii, au constatat 34 de infracțiuni contravenționale, și au reținut un permis de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

La data de 22 ianuarie 2022, între orele 18.00 – 24.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, au efectuat, pe raza de competență, o acțiune pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic și depistarea celor conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în urma controalelor desfășurate în cadrul celor 6 ore de acțiune, polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice și au constatat 3 infracțiuni, din care două de conducere sub influența alcoolului și una de conducere fără permis.

Complementar sancțiunilor, a fost reținut un permis de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top